Gunilla Svanfeldt Teknisk dokumentation

Om mig

Jag heter Gunilla Svanfeldt och är teknikinformatör. Vissa kallar det även teknisk skribent, teknisk dokumentatör eller teknisk kommunikatör. 

Jag har 13 års erfarenhet av att arbeta som teknikinformatör, varav 10 år som konsult. Mestadels har jag jobbat inom mjukvarubranschen och med medicinteknisk mjukvara som uppfyller kraven i CE-märkningen, vilket ställer höga krav på den tekniska dokumentationen. 

Jag har jobbat i små team såväl som på stort globalt företag. Jag skriver på både svenska och engelska.

Geografiskt är jag baserad i Uppsala, men rör mig gärna inom hela Mälardalen. För resten av landet finns mejl, telefon, skype och SJ.

Vill du veta mer om hur jag kan hjälpa dig?

Kontakta mig på info@gunillasvanfeldt.se eller 070-9625246

Gunilla Svanfeldt Omslag

Samtycke till marknadsföring

Vi lagrar informationen som du anger i formuläret för att kunna kontakta dig med nyhetsbrev, om uppdateringar och med erbjudanden. 

Markera kryssrutan i formuläret för att ge ditt samtycke till att vi skickar e-post till dig.

We use MailerLite as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailerLite for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms of Service.